Bouke, Stijn, Jelte, Tisha en Angelique in Jungle Talks tijdens Dag van de Tuinbouw

03-07-2020    11:00   |    Goedemorgen

Aanstaande dinsdag 7 juli wordt op Paprika Tasty Radio de tweede ‘’Dag van de Tuinbouw’’ georganiseerd. Na het enorme succes van de eerste editie van 23 april j.l. wordt de tuinbouw opnieuw in het zonnetje gezet. Waar het in april nog vooral ging over het elkaar een hart onder de riem steken, is de blik nu gericht op de toekomst. Aan ons de eer om de dag af te sluiten met ons programma Jungle Talks to the future!

Covid-19 heeft een aantal dingen heel duidelijk gemaakt. In de eerste plaats dat slechts twee zaken tijdens een lockdown essentieel zijn: voedsel en gezondheidszorg. Beiden zijn ook nog eens nauw aan elkaar gerelateerd. Ten tweede werd duidelijk dat de wereld er na Covid-19 totaal anders uit zal zien. Dat is beangstigend. Een wereldwijde economische crisis ligt in het verschiet. Maar het is ook uitdagend. De tuinbouw zal enorm aan belang en belangstelling gaan winnen de komende jaren.

Daar gaan we het eens goed over hebben op dinsdag 7 juli tussen 17.00 en 18.00. We trappen af met Bouke Arends, de burgemeester van het Westland. Vervolgens komen Tisha Livingston (CEO Infinite Acres, eigenaar van de tomaten productie unit op Fifth Avenue), Jelte van Kammen (CEO Harvest House), Angelique de Wit (Communicatiemanager World Horti Center) en Stijn Baan (Marketing manager Koppert Cress), voorbij.

Het programma wordt vanuit Costa Rica gepresenteerd door Renee Snijders en Ed Smit van Jungle Talks. Je kunt natuurlijk gewoon intunen op www.paprikatastyradio.nl maar je kunt ook meekijken door je hier te registreren. Je kunt dan ook actief vragen stellen en je maakt ook nog eens live mee hoe digitale webinar / radio gemaakt wordt.

Tot dinsdag dus tussen 17.00 en 18.00 op Paprika Tasty Radio of online!


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Nieuw bestuurslid BBH

Per 11 september is Rieneke van der Houwen toegetreden tot het bestuur van Bloemenbureau Holland (BBH). Zij...