Machines voor makkelijke en hygiënische teeltwissel

06-09-2019    09:57   |    Goedemorgen

Luiten Greenhouses kan telers vier machines aanbieden om de teeltwissel gemakkelijker en hygiënischer te laten verlopen, zo laat het bedrijf weten.

Blademan
De Blademan is specifiek gericht op de paprikateelt. Deze machine is ontwikkeld in samenwerking met paprikatelers en speelt dus in op de wensen en behoeftes van telers. Het gebruik van deze machine bespaart tijd en arbeid in de periode van uw teeltwissel. De Blademan bestaat uit een aluminium blad en een speciale constructie zodat het ook op een buisrailwagen kan worden gemonteerd. 

Brushman
Deze veegmachine heeft speciale prullenbakken voor het opruimen van de paprikateelt. De Brushman is uitgerust met een grote rotatieborstel en het vuil in de opvangbak gooit. Er zijn twee zijborstels gemonteerd om het vuil van de buitenkant van de buisrails en onder de goot naar de hoofdborstel te borstelen. Daarnaast kan Luiten ook een speciale bladblazer aanbieden, om zo het perfecte schone resultaat te bereiken.

Scrapman
De Scrapman is een V-vormige buisrailwagen met aluminium zijpanelen. Je rijdt achteruit het pad in met de Scrapman. De messen snijden zo hoog mogelijk door uw draden en gewas, op deze manier valt al het vuil precies in het doek tussen de buisrail. De grote flenswielen maken het mogelijk om terug over het gewas te rijden. De Scrapman is geschikt voor alle soorten dakgoten en V-systemen.

Stem Cutter
Deze Stem Cutter is gemonteerd op een in hoogte en breedte verstelbaar frame met buisrailwielen. Op deze manier kan de machine perfect in de gewenste positie worden ingesteld.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

It's a wrap!

Onze collega's van KAS Magazine zijn de afgelopen tijd weer druk geweest met het maken van de nieuwe editie....