Luister terug: Hortilux op Paprika Tasty Radio

09-10-2020    11:10   |    Goedemorgen

THEMA GROEILICHT - Vanochtend was directeur Michèl de Wit van Hortilux te horen in de uitzending van Paprika Tasty Radio. In het kader van het online horti thema groeilicht sprak hij over de ontwikkelingen op gebied van LED en HPS én kondigde hij een nieuwe groeilichtwebsite aan.

De Wit was telefonisch met de studio in Bergschenhoek verbonden. Presentator Aad Tijsen sprak met hem over Hortilux, over de herkomst van het woord groeilicht en natuurlijk vooral over de actualiteit op gebied van groeilicht. Want hoe weet je als teler welke vorm het beste bij jou past?

In hetzelfde uur werd ook gebeld met Fedor van Veen van Together2grow. Hij vertelde over de toepassing van groeilicht op zijn bedrijf, de samenwerking met Hortilux en wat LED betekent voor de kwaliteit van zijn gewas.

Wil je de uitzending met Michèl de Wit en Fedor van Veen terugluisteren? In de loop van de dag verschijnt deze op goedemorgen.podbean.com waar je het programma kunt beluisteren en kunt downloaden om zelf te verspreiden.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws