LKP Plants van start met Apptivity van Codema

09-12-2019    10:11   |    Goedemorgen

Met de uitrol van Apptivity brengt Codema SDF haar arbeidsregistratiesysteem naar een nieuw level. Daarbij zijn flexibiliteit en inzicht belangrijke drijfveren. Met deze nieuwe app voor smartphones is het voor iedereen mogelijk locatie onafhankelijk werkzaamheden te registreren.

LKP Plants uit Moerkappelle is de eerste gebruiker van deze nieuwe applicatie. LKP Plants heeft 3 locaties en meer dan 60 medewerkers. Medewerkers zijn werkzaam op meerdere locaties. Dit geeft een flinke uitdaging voor het efficiënt inzetten van personeel. Apptivity maakt het voor LKP mogelijk om flinke stappen te zetten.

Dankzij de inzet van slimme software verwacht LKP dat de arbeidsproductiviteit met 15% toeneemt. Deze toename ontstaat door flexibel registreren op vaste units en met mobiele apps, de inzet van productienormen, het inzichtelijk maken van prestaties voor medewerkers en sturing vanuit management op basis van gedetailleerde informatie.

Productiviteitsmanager Robert van LKP:  “Sinds wij gestart zijn met de Codema Apptivity app, zijn onze medewerkers in staat hun arbeidsactiviteiten nauwkeuriger te registreren, en dat op hun smartphone! Makkelijker kan het niet. Uiteindelijk geven deze tools ons als management meer inzicht, waarop wij daadkrachtig kunnen sturen. Dankzij de ervaring en kennis van Codema SDF, is de arbeidsregistratie compleet toegespitst op ons bedrijf. Managementoverzichten tonen ons in één oogopslag wat er gebeurt. De nieuwe app helpt ons nauwkeurig te registreren waardoor betere inzet van arbeid over onze 3 locaties mogelijk is. Daar plukken we nu de vruchten van!”


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws