Leliebedrijven onderzoeken vergaande samenwerking

Leliebedrijven onderzoeken vergaande samenwerking

Leliebedrijven Paauw Lilies, Imanse Quality Lilies en Dutch Lilies hebben gisteren een intentieverklaring getekend voor vergaande samenwerking. De bedrijven denken door de samenwerking klanten nog beter te kunnen bedienen met een breder assortiment en een hoger serviceniveau.

Met het tekenen van de intentieverklaring ligt een fusie in het verschiet. Halverwege dit jaar verwachten de bedrijven hierover een knoop door te kunnen hakken.

De drie bedrijven zijn gespecialiseerd in de productie van kwaliteitslelies. "We vullen elkaar mooi aan. Niet alleen qua personen maar ook in het assortiment. Bovendien hebben we een mooie geografische spreiding, waardoor we de veilinglocaties goed kunnen bedienen."

Paauw is gevestigd in Rijnsburg, Imanse in Lisserbroek en Dutch in Almere. "Aan de afzetkant worden partijen steeds groter, om aan de wensen van deze partijen te voldoen is onze samenwerking een logische stap", aldus Wim-Jan Paauw. André Imanse geeft aan dat het een fusie vanuit kracht wordt. "We hebben alle drie sterke en gezonde bedrijven. Door de krachten te bundelen kunnen we onze klanten nog beter bedienen en kunnen we de prestaties op de teeltlocaties vergroten." Ook Klaas Wagenaar van Dutch Lilies is positief. "Wij moeten nog heel wat werk verzetten, maar halverwege dit jaar hopen wij meer te kunnen vertellen."


Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v