Lekker nazomeren met de boeketten van Fleurop

Lekker nazomeren met de boeketten van Fleurop

Het is genieten deze dagen. Terwijl de zon haar werk doet, zijn ook de vakbloemisten van Fleurop aan de slag gegaan. Met liefde hebben zij negen schitterende nazomerboeketten samengesteld en die zijn sinds vorige week verkrijgbaar.

"Kenmerkend voor deze nazomercollectie is het kleurgebruik", vertelt Leonie van Zante, marketingverantwoordelijke van Fleurop. "De gele, oranje en rode creaties bezorgen je een op-en-top Indian Summer gevoel. Alle boeketten zijn in verschillende formaten verkrijgbaar, zodat je die nazomer overal in huis kunt beleven. Ga bijvoorbeeld voor een compacte ronde creatie op de salontafel of een groter, luchtig geschikt plukboeket op de eettafel of het dressoir."

Langer genieten van bloemen
Hoe je bloemen goed houdt nu de zon volop schijnt? Leonie vervolgt: "Zet de bloemen op een schaduwrijke plaats. Ook is het belangrijk om het waterpeil in de gaten te houden want het warme weer zorgt ervoor dat het water sneller verdampt. Ververs het water om de dag en snijd de bloemen dan meteen een klein stukje van de bloemen af. Hierdoor kunnen de bloemen beter vocht opnemen en blijven ze langer mooi."

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v