Koning en koningin tussen de bloemen

17-09-2019    10:17   |    Goedemorgen

Witte en gele ‘Pina Colada’-chrysanten zetten Prinsjesdag 2019 in de Ridderzaal vandaag extra luister bij. De hoofdbloemen van dit jaar worden onder meer gecombineerd met Avalanche+ rozen.

Veredelingsbedrijf Dümmen Orange draagt voor het derde jaar op rij zorg voor de bloemen. De Wassenaarse arrangeur Ton Verzijl en zijn team hebben gisteren de laatste hand gelegd aan de bloemdecoraties die pal naast de troon staan maar ook bij de entree en langs de balustrade. Roy van Kester, marketingspecialist van Dümmen Orange: “Onze Pina Colada-chrysanten en Avalanche+ rozen komen prachtig tot hun recht in deze koninklijke entourage. Prinsjesdag is een unieke gelegenheid om als Dümmen Orange ons visitekaartje af te geven.” |

De bloemkeuze en kleurstelling zijn in samenspraak met de Eerste Kamer, als organisator van de Verenigde Vergadering der Staten-Generaal, bepaald. Bij deze keuze heeft ook de uitstekende houdbaarheid van de bloemen een belangrijke rol gespeeld. Na Prinsjesdag verrast Verzijl, namens de Eerste Kamer, bewoners van verzorgings- en verpleeghuizen in de regio Den Haag met de ‘koninklijke’ bloemdecoraties.


(Foto: Dümmen Orange/René Oudshoorn)


Reacties (1)

Anton van der Zalm at 17.09.2019

En om het alles nog feestelijker te maken, is er ook gebruik gemaakt van de aster Monte Cassino, geleverd door 1 van de afnemers van Armada.

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

It's a wrap!

Onze collega's van KAS Magazine zijn de afgelopen tijd weer druk geweest met het maken van de nieuwe editie....