Symposium: Hi-Tech Tuinbouw 2030

08-03-2019    08:50   |    Goedemorgen

De techniek in de tuinbouw is nooit uitontwikkeld. Vierdejaars studenten van de opleiding Tuinbouw & Agribusiness bij Inholland Delft organiseren op donderdag 14 maart een symposium over Hi-Tech Tuinbouw in 2030.

Ondernemers, docenten en andere geïnteresseerden zijn welkom om het symposium bij te wonen. Op het programma staan onderwerpen als het scouten met drones, digitalisering van de sector en de ontwikkeling van het autonome telen. Over dat laatste onderwerp geeft Klaas van Egmond een toelichting, projectleider van autonoom telen bij Delphy. Rob Helderman en Suzanne Moor van Royal Brinkman vertellen over de ontwikkelingen rond digitalisering in de tuinbouw. Het onderwerp scouting met drones in de kas wordt behandeld door Lucien Fesselet, William Simmonds en Tom Kearney van Applied Drone Innovations. Na iedere presentatie is er een gelegenheid tot het stellen van vragen.

Aanmelden
Het symposium vindt plaats op Hogeschool Inholland Delft op donderdag 14 maart vanaf 17.00 uur. Voor deze bijeenkomst (met name voor de soep en de broodjes) dient u zich vooraf aan te melden. Meld u aan via het aanmeldformulier. Aanmelden kan tot en met 13 maart 12:00 uur.
Parkeren kan op het parkeerterrein onder de school, deze is te bereiken via de Leeghwaterstraat. Mocht deze vol zijn is er aan de overkant bij de TU Delft ook parkeergelegenheid.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws