Rijk Zwaan duikt de studio in met Sweet Palermo

16-04-2021    09:40   |    Goedemorgen

Rijk Zwaan onderhoudt nauw contact met haar partners om kennis uit te wisselen en hen van nieuwe waardevolle marktinzichten te voorzien die betrekking hebben op de huidige en toekomstige behoeften. Initiatieven als studio-bijeenkomsten helpen Rijk Zwaan om het Sweet Palermo merk verder te ontwikkelen.

Onlangs is er een reeks studio-bijeenkomsten met de Sweet Palermo-partners in Nederland en Israël georganiseerd, terwijl Duitsland en Polen de volgende landen zijn die op de agenda staan. Deze bijeenkomsten zijn perfecte voorbeelden van een merkversterkende samenwerking.

"Dankzij ons intensieve veredelingsprogramma bij Rijk Zwaan, zijn wij in staat om continu nieuwe hoogwaardige Sweet Palermo rassen te ontwikkelen. Succesvol veredelen is slechts stap één in het proces om een sterk merk op te bouwen, een nauwe samenwerking met onze partners is minstens zo belangrijk. Door inzichten te delen in markttrends en consumentengedrag kunnen we gezamenlijk de juiste strategie bepalen en effectieve campagnes opzetten."

Rijk Zwaan doet intensief onderzoek naar zowel de retailmarkt als consumententrends. "We delen onze bevindingen met onze partners - de telers - tijdens de studio-bijeenkomsten en leren tegelijkertijd over hun ervaringen met het telen van de Sweet Palermo rassen. Daardoor profiteren retailers en consumenten uiteindelijk ook van deze bijeenkomsten aangezien ze leiden tot producten die beter aansluiten bij de verwachtingen en voorkeuren van de consument."

"We zullen dergelijke bijeenkomsten blijven organiseren met onze Sweet Palermo-partners over de hele wereld om zo onze merkontwikkelingsactiviteiten te ondersteunen. Wil je meer weten over de partnerbijeenkomsten of wil je meer informatie over Sweet Palermo, neem dan contact op met Heleen van Rijn-Wassenaar, Specialist Marketing Komkommer & Paprika bij Rijk Zwaan."


Reacties (2)

SUSAN BENSON at 04.08.2021

Hallo dames en heren, Heeft u financiële hulp nodig? Ik ben Susan Benson. Ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur.

Heeft u een zakelijke lening, Persoonlijke lening, Hypotheeklening of een lening nodig om uw project te realiseren? Als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn kantoor. We verlenen allerlei soorten leningsdiensten, inclusief leningen op lange en korte termijn. Voor meer info, schrijf ons via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) of stuur me een rechtstreeks bericht op WhatsApp via: +447903159998 en ontvang in een oogwenk een reactie.

Wij zijn een allesomvattende financiële dienstverlener en we doen er alles aan om u te helpen bij het verwezenlijken van al uw ambities. Wij zijn gespecialiseerd in het op de meest effectieve en snelste manier aanbieden van gestructureerde financieringsoplossingen aan particulieren en bedrijven.

Hier zijn enkele redenen waarom u contact met ons zou moeten opnemen voor een lening;
* Gemak - U kunt altijd en overal een lening aanvragen.
* Flexibel bedrag - U bepaalt zelf hoeveel u wilt lenen.
* Snelle Directe Financiering - Ontvang uw lening binnen 24 uur na goedkeuring.
* Flexibele rente - Betaalbare rente van 3%.
* Hoge goedkeuringspercentages - U heeft 99,9% kans om de lening te krijgen
* Flexibele aflossing - U kiest de aflossingsdatum, wekelijks, maandelijks of jaarlijks voor een duur van 1-30 jaar.
* Eenvoudige online aanvraag.
* Persoonlijke begeleiding en expertise.
* Geen verborgen kosten

Loop geen kans mis door gebrek aan financiële middelen. Neem nu contact op met mijn bedrijf, we kunnen u helpen met een lening omdat we talloze individuen en organisaties hebben geholpen die over de hele wereld in financiële moeilijkheden zijn gekomen.

Voor meer informatie over onze leningaanbieding, stuur ons alstublieft uw leningaanvraag via
E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
WhatsApp/Telegram: +447903159998

Tussenpersonen/adviseurs/makelaars zijn welkom om hun klanten mee te nemen en zijn 100% beschermd. In volledig vertrouwen werken we samen in het voordeel van alle betrokken partijen.

patiala m legitimate at 10.08.2021

Hello, Do you need an emergency loan to address your financial needs? We offer loans ranging from 3,000.00 to 100,000,000.00 EUR, we are reliable, powerful, fast and dynamic, without credit control and we offer a 100% guarantee for foreign loans during the transfer period. We have also issued a loan in all currencies with a 2% interest rate for all loans .... If you are interested, contact us through Via (Whats App) number:+919394133968 patialalegitimate515@gmail.com Mr Jeffery

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

GreenTech is terug!

We hebben het bijna tweeënhalf jaar zonder moeten doen, maar GreenTech is weer terug van weggeweest!...