KG realiseert nieuwe productieruimte Zwettulips

27-01-2022    10:00   |    Goedemorgen

KG Greenhouses & KG Systems realiseren in nauwe samenwerking met Hercuton een nieuwe opslag- en productieruimte voor Zwettulips in Rijsenhout. De nieuwbouw krijgt een oppervlakte van 7.865 m² met zowel op de begane grond als de verdieping een kantoorruimte van 285 m². Daarnaast wordt er een laadkuil van 1.100 m² gerealiseerd. Het kavel meet in totaal circa 16.000 m².

Het gebouw is in overleg met Zwettulips en KG Greenhouses & KG Systems B.V. ontworpen door Hercuton. Hercuton heeft al vele gebouwen ontworpen en gerealiseerd voor bedrijven uit de bloemen- en plantenbranche. Hierdoor is het optimaal afgestemd op de logistieke processen en bedrijfsvoering van de opdrachtgever. De nieuwbouw wordt casco wind- en waterdicht gerealiseerd met een hoofddraagconstructie volledig van beton. De zijde aan de kant van de laaddocks krijgt een antracietgrijze gevel, de overige gevels worden uitgevoerd in lichtgrijs.

In week 20 start het heiwerk. Naar verwachting wordt de nieuwbouw eind 2022 opgeleverd. Agrofocus uit Obdam begeleidt de bouw.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Winactie!

Prominent stelt je op Instagram graag voor aan voedingsdeskundige Manon. Ze is gek op tomaten. En alles wat...