Kasgroeit maakt routekaart: 'Van Flex naar Vast'

Kasgroeit maakt routekaart: 'Van Flex naar Vast'

Zijn glastuinbouwbedrijven al bezig met de werknemer van de toekomst? Benut het perspectief van de internationale werknemer. Maar hoe gaan ondernemers samen met hun ambitieuze werknemers hiermee aan de slag? Kasgroeit.nl heeft een routekaart als leidraad ontwikkeld. Met een leer- en ontwikkeltraject kan de internationale werknemer een leven lang blijven leren en ontwikkelen. Zo kunnen internationale werknemers ook doorgroeien van flex naar vaste krachten.

Het Masterplan Internationale Werknemers richt zich op het verbeteren van de arbeidspositie van internationale werknemers. Voor het deel van deze werknemers dat zich voor langere tijd in Nederland zou willen vestigen, ligt er een grote kans om door te stromen naar high impact en middenkaderfuncties. De vraag naar deze functies zal alleen maar groter worden, met dank aan de groei van de economie én vergrijzing.

Door als ondernemer het perspectief van internationale medewerkers te benutten zijn bedrijven bezig met hun werknemer van de toekomst. Maar hoe ga je samen met je ambitieuze werknemer hiermee aan de slag?

Lees hier verder

Bron: Glastuinbouw Nederland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v