Kas Onings Holland open voor bezoek (coronaproof)

Kas Onings Holland open voor bezoek (coronaproof)

Onings Holland nodigt belangstellenden uit om in de testkas in Honselersdijk de bijna 600 soorten lelies te komen bekijken die momenteel in bloei staan.

Een prachtige bloemenzee van lelies, speciaal voor het Nederlandse lelievak. Genieten is gegarandeerd. De testkas wordt door Onings Holland gebruikt om per verkochte partij ook zelf een proef op te planten. Onder andere bloeistadia, lengte, aantal knoppen en totale kwaliteit worden hierdoor nauw gevolgd.

Het resultaat in 2020 is prachtig en de kwaliteit spreekt voor zich. Onings Holland nodigt daarom alle belangstellenden uit om in de testkas in Honselersdijk de bijna 600 soorten lelies te komen bekijken. Een gemiste kans als het Nederlandse vak van deze gelegenheid geen gebruikmaakt.

Coronaproof bezichtigen
De kas komt de komende weken volop in bloei. Naast het genot voor het oog, is het ook voor het lelievak een uitgelezen kans om resultaat en kwaliteit zelf te beoordelen. Onings Holland heeft de testkas uiteraard zo ingericht dat bezoekers de kas volgens de geldende RIVM-richtlijnen kunnen bezoeken. Zo zullen geďnteresseerden zich voorafgaand aan hun bezoek bij Onings Holland moeten aanmelden via info@onings.nl of tel. 0174-282230.

Bekijk hier een impressie van de testkas

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v