Jiffy lanceert nieuwe website

Jiffy lanceert nieuwe website

Jiffy, de leverancier van innovatieve en duurzame teeltoplossingen, heeft een nieuwe website gelanceerd. Op www.jiffygroup.com geeft Jiffy informatie aan de bezoeker op een visuele, gebruiksvriendelijke en klantgerichte manier.

Welke oplossingen biedt Jiffy voor mijn teelt? Waar kan ik Jiffy vinden? Wie vertegenwoordigt Jiffy in mijn land? Heeft Jiffy interessante vacatures? Wat zijn de ervaringen van andere telers met Jiffy? Op al deze vragen is een antwoord te vinden op www.jiffygroup.com, zo laat het bedrijf weten.

Vernieuwing
De nieuwe website vervangt de oude website. Waar de oude website meer op producten gericht was, is de nieuwe website vooral gebruiksvriendelijk en klantgericht. De focus ligt meer op de oplossing voor de klant, en minder op de productlijn zelf. De website heeft een frisse, kleurrijke uitstraling passend bij de huisstijl van Jiffy. Het doel was om het voor bezoekers gemakkelijker te maken om de informatie te vinden die ze zoeken. De website is beschikbaar in het Engels en binnenkort volgen meerdere talen.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v