Introducties van Bercomex op IFTF in Vijfhuizen

07-11-2019    08:55   |    Goedemorgen

Bercomex Flower Processing Solutions introduceert dit jaar drie nieuwe oplossingen tijdens de IFTF in Vijfhuizen. Het afgelopen jaar was voor de Invaro Agri & Horti Technology Group, waartoe Schouten Agri Sorting Solutions en Invaro Services & Supplies ook behoren, een veelbewogen jaar. Zo verhuisde Schouten op 1 oktober naar het pand in Hoorn, waardoor de krachten van de drie bedrijven nu gebundeld zijn onder één dak.

Wat is er nieuw? De Flora BouquetMaster is een automatische boekettenlijn voor kruisboeketten en heeft voor elke werknemer een instructiescherm. Door de in lengte verstelbare boekethouder is het gemakkelijk om uniforme kruisboeketten samen te stellen. Met de Flora BouquetMaster bent u een stuk minder afhankelijk van geschoolde werknemers. De RackMaster is een geautomatiseerde rekopzetter voor alle typen veilingcontainers. De rekken kunnen zowel standaard als op de kop worden geplaatst. Daarbij kan het 597 rek zowel in de lengte als in de breedte worden opgezet. Handmatig rekken plaatsen op veilingcontainers is met de RackMaster verleden tijd. De Flora V-Master is een nieuwe oogstoplossing, voorzien van V-klapbanden. Harken en schuiven van de bloemen is hiermee overbodig geworden. De Flora V-Master is ook geschikt voor kwetsbare bloemen en kan eenvoudig geïntegreerd worden op bestaande ondergrondse transportsystemen.
 
Slimme data-analyse Ook op het gebied van serviceverlening staat Bercomex niet stil. Servicepartner Invaro Services & Supplies biedt 24/7 support voor Bercomex- en Schouten klanten, maar uiteraard ook voor voormalig Olimex-, Compas-, Van den Berg- en Potveer klanten. Invaro verzorgt onder andere de installatie/onderhoud van de machines en lost storingen op. Maar daarbij houdt het niet op. De Bercomex Insight Tool geeft real-time data over de Furora, een volautomatische bosoplossing voor vele soorten snijbloemen. Daarnaast geeft Invaro trainingen om nog meer rendement te halen uit de Furora. De klant kan door middel van Performance Reporting dagelijks inzicht krijgen in de productiviteit van de Bercomex machines.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Al aangemeld voor Ranking?

Onze collega's van KAS organiseren een nieuwe editie van telersverkiezing Ranking the Grower, waarbij wordt...

Instagram: Sneeuw?

Bij Schenkeveld Tomaten begint het inmiddels aardig op kerst te lijken. Het heeft zelfs al gesneeuwd. Hoe dat...

Rosalink verlaat DFG

Erik Bruine de Bruin, algemeen directeur van Rosalink, koopt als mede-aandeelhouder de meerderheid van...