Haal de lente in huis!

15-03-2021    09:48   |    Goedemorgen

We snakken naar de warme zonnestralen en openspringende knoppen. Met de Primula Sweet Kisses haal je het voorjaar alvast in huis, zo laten de kwekers van Coöperatie Touch Me+ weten.

Het is een tijd waarin we allemaal wel wat “Sweet kisses” kunnen gebruiken. Elke dag, maar misschien wel extra tijdens de landelijke liefdesdagen.

Met de start van het nieuwe seizoen neemt Sales Support Manager Anne Marie Kuyvenhoven echter afscheid van Coöperatie Touch Me+. "In de afgelopen tweeënhalf jaar heb ik met veel plezier voor Touch Me+ gewerkt. Een productgroep met potentie. Een gaaf concept in de tijd van liefdesdagen. Een fijne groep van ondernemers, met stuk voor stuk een hoge ambitie. We hebben stappen gemaakt op het vlak van samenwerking, product, marketing en sales. Voor mij is er een nieuwe uitdaging op mijn pad gekomen. Via deze weg wil ik graag alle klanten en relaties bedanken voor de samenwerking en het vertrouwen!”

Gertjan Sosef, voorzitter van Touch Me+: “We zijn de laatste jaren, mede door de inzet en het aanstekelijke enthousiasme van Anne Marie, als groep verder naar elkaar toegegroeid. In assortiment, het ontzorgen van klanten en onderlinge samenwerking. Met de zeven bedrijven en Schoneveld Breeding hebben we een mooie club van ondernemers, salesteams en teeltmannen. Samen blijven we ons volop inzetten voor de Primula Sweet Kisses!”


Reacties (1)

Vincent Rondwijk at 02.06.2022

Bedankt voor het delen van deze post over subsidie voor de ontwikkeling van medewerkers. Ik geloof ook dat het belangrijk is dat men zich binnen zijn baan kan doorontwikkelen. Ik ga mij verder verdiepen in dit onderwerp. http://www.ijmondwerkt.com/

Reageer op dit bericht

Meer nieuws