Incotec gaat virtueel

Incotec gaat virtueel

Incotec heeft een virtuele stand op het eerste online Euroseeds congres van 11 tot 13 oktober. Euroseeds is een jaarlijks terugkerend evenement waar de Europese zaadsector bijeenkomt om belangrijke sectoronderwerpen te bespreken.

Medewerkers van Incotec geven er informatie over zaadtechnologie en beantwoorden vragen over innovatieve oplossingen, zoals de nieuwe microplastic-vrije zaadcoatings.

Het ontwikkelen van nieuwe generatie microplastic-vrije producten maakt deel uit van Mission Zero, Incotec's duurzaamheidsstrategie, en past bij de United Nations Sustainable DG's. Bruno Hoeltgebaum, Global Commercial Manager Field Crops: "Door ons assortiment microplasticvrije producten uit te breiden en filmcoatings voor veldgewassen op te nemen, kunnen onze klanten een stap vóór blijven op, en nu al voldoen aan, de toekomstige regelgeving. We kijken ernaar uit om deze oplossingen te bespreken met klanten."

De Incotec-stand is elke dag van het congres van 7.30 tot 20.00 uur toegankelijk. Ook is video-informatie beschikbaar en kunnen bezoekers documenten downloaden.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v