Heb jij de enquête al ingevuld over HNT?

07-04-2021    09:30   |    Goedemorgen

Hoe staan telers momenteel tegenover toekomstgericht telen en ondernemen? En hoe maken zij gebruik van Het Nieuwe Telen? Op die vraag willen Nick Gommans en Juul Hoeijmakers, twee vierdejaars studenten van de HAS Hogeschool en beide ook tuinderszonen, antwoord hebben. Momenteel zijn de beide studenten bezig met de laatste fase van hun opleiding, de scriptie. Onlangs lieten zij al weten dat zij jouw kunnen gebruiken om de opleiding goed af te kunnen ronden. Hoewel een groot aantal mensen inmiddels heeft deelgenomen, hopen de studenten op nog meer deelnemers. Doe jij ook mee?

In opdracht van Glastuinbouw Nederland en het Lectoraat van de HAS Hogeschool zijn Nick en Juul bezig met de inventarisatie van Het Nieuwe Telen. Met behulp van deze enquête willen ze een beeld krijgen van hoe bedrijven momenteel staan ten opzichte van toekomstgericht telen /ondernemen. De enquête is gericht op ondernemers, bedrijfsleiders en teeltmanagers in Nederland.

Het invullen van deze enquête neemt ongeveer 10 tot 15 minuten tijd in beslag. Deelnemers kunnen er ook iets mee winnen. Onder de deelnemers worden vijf boeken van Plant Empowerment en vijf jassen van Kas als Energiebron verloot.

Aan het eind van de enquête hebben deelnemers de mogelijkheid om hun contactgegevens achter te laten, indien ze graag zouden willen deelnemen aan het vervolgtraject van dit onderzoek waarbij de studenten verdiepende vragen willen stellen in de vorm van een interview/groepsdiscussie.

Klik hier om naar de enquête te gaan


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws