GreenTech verplaatst naar september

GreenTech verplaatst naar september

GreenTech Live & Online zal niet in juni, maar in september plaatsvinden. Dat laat de organisatie weten. Het wordt een 'blended format' waarin fysieke onderdelen worden gecombineerd met online activiteiten.

Beursorganisator RAI Amsterdam verwacht dat het event meer bezoekers zal trekken na de zomerperiode, aangezien tegen die tijd meer mensen een vaccinatie zullen hebben gekregen en er qua reizen ook meer mogelijk zal zijn. Het doel is om van 28 tot en met 30 september een hoogstaand event te organiseren die het mogelijk maakt voor mensen om zowel fysiek als online deel te nemen.

Mariska Dreschler, Director Horticulture - GreenTech: "We erkennen dat geen enkele digitale verbinding de fysieke interactie zal vervangen, maar geloven wel dat virtuele elementen zullen blijven. De tuinbouwmarkt floreert, kennisdeling en innovaties zijn essentieel om op de hoogte te blijven. Om deze inzichten te verschaffen, hebben we met succes verschillende online evenementen georganiseerd tijdens de coronaperiode. Dat resulteerde in het bereiken van een nieuw publiek, het vergroten van de betrokkenheid en daarmee het uitbreiden van onze wereldwijde community. Daarom zijn we erg toegewijd om dit jaar een alternatief evenement te organiseren, in plaats van onze volledige fysieke show. We kijken uit naar de energie van een gemengd evenement met bezoekers, exposanten en hun oplossingen in september."

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v