GreenTech is terug!

GreenTech is terug!

We hebben het bijna tweeënhalf jaar zonder moeten doen, maar GreenTech is weer terug van weggeweest! Vanochtend werd het startschot gegeven voor GreenTech Live & Online, waarmee de fysieke tuinbouwbeurs de komende drie dagen terugkeert in RAI Amsterdam.

Helemaal weg was GreenTech nooit, want met een online editie in 2020 en de digitale community bleef het evenement zorgen voor connectie en kennisdeling binnen de internationale tuinbouw. Maar dat fysieke contact, het in de ogen kunnen kijken van relaties en het ouderwets bijpraten, dat werd de afgelopen maanden node gemist.

De beursorganisatie is dan ook verheugd dat RAI Amsterdam deze week weer exposanten én internationale tuinbouwgasten mag verwelkomen voor GreenTech Live & Online. Een evenement waarbij de fysieke ontmoeting centraal staat en dat tevens online kan worden gevolgd door diegenen die niet kunnen of willen afreizen naar Amsterdam.

Met de QR-code krijgen deelnemers en bezoekers deze dagen toegang tot het evenement. En er kan zelfs ter plaatse worden getest. Wie de voorkeur geeft aan het volgen van GreenTech op afstand, kan dat vanuit huis of kantoor doen via www.greentech.nl. Kortom, iedereen kan deze dagen op zijn of haar manier deelnemen aan GreenTech Live & Online.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v