'Green Powers the flowers'

07-11-2019    09:28   |    Goedemorgen

Met als thema ‘Green Powers the flowers’ introduceert Adomex op de eerste dag van de Royal FloraHolland Trade Fair een nieuw magazine op haar stand. In deze speciale editie, vormgegeven door bloemstyliste Sarah Dikker, wordt aandacht geschonken aan welk ander snij- en decoratiegroen dan de gebruikelijke combinatie bij een bepaalde bloem past.

De vraag die Adomex vaak hoort van retailers, bloemisten, arrangeurs, boeketmakers en anderen is: welk (ander) groen past bij deze bloem? Welke combinaties kun je maken en welke bloemen moet je toevoegen? Deze onderwerpen komen dan ook uitvoerig aan bod in het nieuwe ‘Green Powers the flowers’ magazine.

Sarah’s Tips & Tricks
Adomex wil naast informeren en inspireren ook vooral laten zien welke andere mogelijkheden er zijn naast de gebruikelijke combinaties. ‘We moedigen aan om eens iets anders te kiezen dan het meest voor de hand liggende groen en écht innovatief te zijn’, zegt bloemstyliste Sarah Dikker. Vanuit haar jarenlange ervaring met groen en bloem geeft Sarah in het magazine haar beste tips & tricks.

Het thema van het magazine ‘Green Powers the flowers’ is doorgevoerd in de Adomex stand, waar bloemen verwerkt zijn in de groenobjecten. Een gratis printexemplaar is tijdens de Royal FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer te verkrijgen op de Adomex stand. De digitale versie is te vinden op https://www.adomex.nl/catalogus/green-powers-the-flowers-1.html

(Foto: Sarah Dikker, Green Lady Esmée en Adomex directeur Anton Klunder)


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Al aangemeld voor Ranking?

Onze collega's van KAS organiseren een nieuwe editie van telersverkiezing Ranking the Grower, waarbij wordt...

Instagram: Sneeuw?

Bij Schenkeveld Tomaten begint het inmiddels aardig op kerst te lijken. Het heeft zelfs al gesneeuwd. Hoe dat...

Rosalink verlaat DFG

Erik Bruine de Bruin, algemeen directeur van Rosalink, koopt als mede-aandeelhouder de meerderheid van...