Globe Plant morgen op Paprika: Maak kans op mooie prijzen

07-09-2020    10:28   |    Goedemorgen

Het is de week van de Opkweek op Goedemorgen en Paprika. Globe Plant maakt dinsdag zijn opwachting op de tuinbouwzender van Nederland. Johan Grootscholten (foto rechts) en Johan de Hoog komen tussen 11.00 en 12.00 uur naar de studio.

In de studio bespreekt Maurice Wubben met Johan en Johan live de actuele stand van zaken op gebied van opkweek. Globe Plant is nu volop aan het schoonmaken, zodat ze honderd procent klaar staan voor de productie van vele gezonde (geënte) paprika, tomaten en komkommer planten voor de nieuwe teelt.

Globe plant heeft voor de live-uitzending morgen een prijsvraag uitgeschreven. Hoor je de vraag en heb je het juiste antwoord, bel of mail dan naar de studio. Onder de winnaars wordt er 1 hoofdprijs aan planten verloot en voor alle anderen met de juiste inzending is er een leuke prijs.

Globe Plant is een modern familiebedrijf, gespecialiseerd in het duurzaam en hygiënisch opkweken van topkwaliteit (geënte) groenteplanten. "Uw wensen samen met onze kennis en ervaring zorgen gegarandeerd voor de beste teeltstart van uw bedrijf. Door onze compacte organisatie kan Globe Plant soepel op uw planning en teeltbehoeften inspelen."

Gebruik de Paprika-app voor iOS of Android of de app van TuneIn, die hier te downloaden is. Je beluistert dé tuinbouwzender van Nederland in de kas, op kantoor, thuis en onderweg. Alle live uitzendingen zijn later op de dag ook terug te luisteren via goedemorgen.podbean.com.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws