Gerbera United zet trouwe klanten in het zonnetje

Gerbera United zet trouwe klanten in het zonnetje

In 2015 is Gerbera United gestart met het belonen van groeiende klanten. De traditie wordt dit jaar voortgezet. Afgelopen week werden er twee klanten van Gerbera United in het zonnetje gezet; P. van Dam en Celdomy.

Nadat Fleurada de afgelopen twee jaar 'Klant van het jaar' werd, is het dit keer P.van Dam die deze titel mag dragen. In 2019 heeft dit bedrijf de meeste bloemen gekocht bij Gerbera United. Daarom werd P.van Dam op dinsdag 14 januari verrast door eigenaren W.P. van den Berg en Dick Kooij met een taart en een gerbera boeket.

Snelst groeiende klant
Naast de grootste klant is er ook gekeken naar welke klant er het meest gegroeid is in 2019 en dat is Celdomy! Op dinsdag 14 januari werd ook dit bedrijf in het zonnetje gezet met een taart en gerbera boeket.

Gerbera United heeft veel klanten in Naaldwijk, Aalsmeer en Rijnsburg. Het persoonlijk contact met hen wordt als zeer belangrijk beschouwd en daarom probeert Gerbera United hier veel aandacht aan te besteden, onder andere door klanten in het zonnetje te zetten, zoals deze week. Met deze actie hoopt Gerbera United haar waardering te uiten naar haar trouwe klanten. De actie wordt volgend jaar zeker herhaald!

Gerbera United is dé gerbera specialist en biedt een uitgebreid assortiment met speciale soorten via de 'Ambition'-lijn. Deze collectie wordt ieder jaar vernieuwd met de nieuwste soorten.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v