Gerbera United verbetert verkoop met Codema

Gerbera United verbetert verkoop met Codema

Gerbera United optimaliseert haar verkoopsystemen in samenwerking met Codema. Het bedrijf maakt deze keuze om de capaciteit en klanttevredenheid te vergroten.

Codema bood een systeem op basis van de nieuwste technieken. Zo werken inpakkers met webschermen. Orders die binnenkomen zijn direct op deze schermen zichtbaar. Zo zien plukkers en inpakkers altijd de meest actuele situatie, waardoor zij snel kunnen inspringen op de snel wisselende scenario's die plaatsvinden in de sierteeltsector van vandaag.

Diana van Gerbera United: "Wij kijken uit naar de oplevering van de Codema software. Met het systeem zijn de mogelijkheden straks eindeloos. De software van Codema is voor meer dan 700 kwekers ontwikkeld. Dat zorgt ervoor dat een groot deel van onze wensen haalbaar was met Codema. Voor het overige deel ontwikkelt Codema een maatjas. Dankzij deze slimme software is het voor ons mogelijk om medewerkers het overzicht te geven. Iedereen weet straks precies wat hij of zij moet inpakken voor elke transporttijd. Dit overzicht geeft rust op de werkvloer, waardoor wij onze klanten nog beter voorzien van ons prachtige assortiment gerbera's! Het contact met Codema is altijd laagdrempelig. Dit vonden wij zeer prettig. Met Codema staan wij gesteld voor de toekomst."

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v