FutureProof beste startup HortiHeroes

FutureProof beste startup HortiHeroes

Tijdens het HeroFestival, dat gisteren werd georganiseerd door HortiHeroes en Impact City, is de startup FutureProof de winnaar geworden van het Intrapreneurship programma 2020.

FutureProof is een online tool voor ondernemers om duurzaamheidsacties snel inzichtelijk te krijgen,
makkelijk te communiceren met klanten en personeel en op elk vlak een volgende stap te zetten. Communiceren over duurzaamheid is een ellende, gaf Klaas van Egmond van Delphy tijdens zijn presentatie aan. "Het kost veel tijd, iedere keer weer certificeren zonder dat duidelijk is wat het allemaal oplevert. Ondernemers geven bovendien aan dat het bijhouden van certificeringen veel werk kost. Tegelijkertijd hebben veel bedrijven tal van initiatieven lopen, maar de communicatie daarover is te intern gericht. Dit kan beter en sneller, en op zo'n manier dat die klanten en talenten aan jou als ondernemer weet te binden", aldus van Egmond.

De jury, bestaande uit Michiel Roelse van Topsector T&U, Tijl Hoefnagels van Rubio en Joyce Lansbergen van LG Flowers, wees FutureProof als winnaar aan van de in totaal vijf pitches. De pitches vormden de afsluiting van het Intrapreneurship-programma van HortiHeroes Class of 2020. De initiatiefnemers van FutureProof kregen een cheque van 10.000 euro om hun startup verder uit te werken. Daarnaast krijgen zij begeleiding vanuit de Topsector T&U.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v