Florensis Solutions Summer

Florensis Solutions Summer

Deze zomer breidt Florensis de Solutions uit met de Solutions Summer, waar klanten alle nieuwe highlights en noviteiten in het echt kunnen ervaren.

Vanaf week 24 tot week 35 hebben klanten van Florensis nu de mogelijkheid om hun Solutions ervaring compleet te maken door het bezoeken van de Solutions Summer. Tijdens dit evenement opent Florensis de hele zomer door haar showtuin op locatie Hendrik-Ido-Ambacht (NL), zodat de klanten alle meest actuele highlights en nieuwigheden kunnen zien én voelen. Hierbij volgt Florensis strikt de corona-richtlijnen van de overheid. "Het is hét evenement waar onze klanten onze producten in het echt kunnen zien om hun Solution ervaring compleet te maken", volgens Hagen Kalläne, Manager Retail & Marketing.
 
Florensis Solutions is een selectie van de beste Florensis producten (gebaseerd op marktpotentieel, consumententrends en natuurlijk met het belang van de kweker in het achterhoofd). Florensis presenteert deze producten in kant-en-klare merken en concepten, om het leven van de klanten makkelijker te maken. Na de catalogus en een succesvolle website met diverse product updates, hebben de Solutions nu een toevoeging van een fysiek evenement, waarmee de klant zijn ervaring compleet kan maken.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v