Extra online informatiesessies over Landelijk Veilen

16-10-2020    10:33   |    Royal FloraHolland

Afgelopen week organiseerde Royal FloraHolland online informatiesessies over Landelijk Veilen. In een klein uur werden kwekers en kopers door Erwin de Bont – Programma Directeur Landelijk Veilen – bijgepraat. Via chat konden kijkers vragen stellen die live door Erwin werden beantwoord. Wegens succes zijn er extra sessies op dinsdag 27 en donderdag 29 oktober 2020.

Landelijk Veilen, je hebt er ongetwijfeld al veel over gehoord. Het is één van de speerpunten van de strategie van Royal FloraHolland. Met Landelijk Veilen worden vraag en aanbod van bloemen en planten op een landelijke, digitale klok geconcenteerd. Daarmee wordt de prijsvorming geoptimaliseerd.

"Daarnaast zorgen we voor slimme, gebundelde logistiek en transport, die naadloos aansluit op de bedrijfsprocessen van kwekers en kopers. Door bundeling van stromen reduceren we kosten én verduurzamen wij de sierteeltketen en versterken we onze krachtige coöperatie", aldus Royal FloraHolland.

Extra online informatiesessies
Maar wat betekent Landelijk Veilen voor jou? Wat verandert er voor jou op korte termijn? Royal FloraHolland praat jou graag bij in een van de online informatiesessies. Afgelopen week werden reeds zes online informatiesessies georganiseerd voor kwekers en kopers. Wegens succes worden er extra sessies georganiseerd op dinsdag 27 en donderdag 29 oktober 2020.

Lees hier meer informatie


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Luister terug: Havecon

THEMA KASSENBOUW & CONSTRUCTIE - In het kader van het actuele horti thema Kassenbouw & Kasconstructies was...

Luister terug: TST

THEMA KASSENBOUW & CONSTRUCTIE - Vanochtend was Wil Bakker van Totaal Service Tuinbouw (TST) te gast in de...