Dümmen en themapark versterken samenwerking

26-06-2019    17:54   |    Goedemorgen

Dümmen Orange en themapark Gardens by the Bay in Singapore gaan de samenwerking tussen beide partijen verbreden en verder te ontwikkelen.

Doel van het memorandum is toegang verschaffen tot het beste uit twee werelden. Beide partijen willen samen in de Gardens by the Bay de beste rassen van Dümmen Orange toegankelijk maken, waaronder nieuwe cultivars die nog moeten worden geïntroduceerd in de Gardens en in Azië en de Pacific. De samenwerking zal het aanbod aan siergewassen van Gardens by the Bay verrijken en draagt bij aan het streven van het park om bloemen vanuit de hele wereld in Singapore te showen die daar en elders in de tropen over het algemeen niet te zien zijn. Dankzij deze samenwerking kan Dümmen Orange de keuze van haar genetica optimaliseren en deze nog beter op de markten in Azië en de Pacific afstemmen.
Yeunjoo Park, President Dümmen Orange Asia, zegt: “Tuinaanleg is en belangrijk segment dat Dümmen Orange zal helpen groeien in Azië en de Pacific. Wij zijn ervan overtuigd dat wij als Dümmen Orange met ons uitgebreide assortiment, onze geavanceerde veredelingstechnieken en ons wereldwijd klantennetwerk van telers het beste in staat zijn om Gardens by the Bay te dienen.”
Felix Loh, CEO van Gardens by the Bay voegt hieraan toe: “Deze samenwerking vormt een perfecte aanvulling op de visie van Gardens by the Bay om een hele wereld van verschillende tuinen in Singapore bij elkaar te brengen, om voor iedereen beschikbaar te maken, te koesteren en van te genieten. Wij zijn erg blij met deze mogelijkheid om samen met een marktleider als Dümmen Orange het beste en mooiste op het gebied van bloemen en planten te laten zien.”


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws