Doe mee met Themaweek GreenTech

09-05-2019    09:31   |    Goedemorgen

De GreenTech is bijna daar en daarom staat onze nieuwsbrief binnenkort helemaal in het teken van deze internationale beurs. Graag nodigen we je uit om deel te nemen aan deze Themaweken!

Van 27 mei t/m 13 juni vestigen we met de Goedemorgen-nieuwsbrieven én de internationale HortiBiz-newsletter extra aandacht op GreenTech Amsterdam. Zo’n 11.000 professionals komen op deze beurs van 11 t/m 13 juni bijeen om kennis te delen, het laatste nieuws te horen over de nieuwste trends en ontwikkelingen in de tuinbouwtechnologie en uiteraard om te netwerken. Laat de nieuwsbrief-lezers dus weten dat jouw bedrijf er ook bij is!

Elke dag zullen er minstens drie berichten verschijnen die gaan over GreenTech. Daar kan ook een nieuwsbericht bij zitten van jouw deelname aan GreenTech en wat je daar aan de bezoeker te bieden hebt. Bovendien wordt je banner niet alleen geplaatst in de Goedemorgen-nieuwsbrief, maar ook in de internationale Hortibiz-editie. We denken immers graag met je mee!

Er zijn nog beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus neem snel met onze Kim contact op om de mogelijkheden door te nemen. We hebben je er graag bij!

Mail naar Kim@hollandhortimedia.nl of bel met 06-28 50 10 17.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Aad op IBC

Onze collega Aad is vandaag aanwezig op de IBC in RAI Amsterdam. IBC is 's werelds meest invloedrijke media,...

'Bestel slangen op tijd'

De teeltwissel is de drukste periode voor fabrikanten om druppelslangen te leveren. Ga je dit jaar de...