Digitale Autumn Fair

Digitale Autumn Fair

Vanaf vandaag organiseert Decorum een digitaal te bezoeken beurs: de Autumn Fair. Alle kwekers van bloeiende planten presenteren hier hun assortiment en noviteiten. Speciaal met de december maand in het vooruitzicht geeft Decorum een feestelijk tintje mee aan de kleinschalige beurs.

De Autumn Fair werd vorige week bij Richplant in Naaldwijk opgebouwd en is vervolgens op een speciale manier gefotografeerd. Het organiseren van een online beurs in deze vorm komt uit de koker van Bas van Berkel, accountmanager bij Decorum: "Het is net of je de 'streetview modus' van Google aanzet op de beursstand. Je kunt als het ware door de beursstand lopen en op producten klikken. Via de blauwe knoppen kunnen bezoekers filmpjes van de kwekers openen. Ik zag dit online voorbij komen en werd direct enthousiast om dit voor de kwekers te laten maken. Dit is naar mijn mening een goede manier om kwekers in positie te brengen. We gaan eerst bekijken wat het effect van de Autumn Fair is. Daarna gaan we het mogelijk ook voor de bloemen- en groene planten van Decorum gebruiken."

Klik hier om de Autumn Fair te bezoeken. Tip: start je tour bij onze collega Renate Boeters in het groen voor aanvullende informatie.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v