CNB Bloem- en relatiedagen

CNB Bloem- en relatiedagen

CNB sluit een prachtig jubileumjaar af met de CNB Bloem- en relatiedagen. Van dinsdag 7 januari tot en met donderdag 9 januari is het handelscentrum bij CNB Lisse omgetoverd tot een inspirerende bloemenshow.

Zoals ieder jaar staan er ook dit jaar weer bloemkunstwerken van de studenten van het Clusius College. Daarmee vormt de show een podium dat nieuw talent ondersteunt en jongeren kennis laat maken met het bollenvak. De studenten zijn los gegaan met het thema: verbinding en netwerken en dat zorgt voor inspirerende stukken.

CNB heeft de afgelopen jaren gemerkt dat netwerken en bijpraten met de vertegenwoordigers nog belangrijker is geworden. Daarom is hier meer aandacht aan besteed door middel van een aantal horecapleinen en een heus 'bollencafé' tussen de bloemen.

Nieuwjaarsborrel
Donderdag 9 januari sluit CNB de relatiedagen af met een nieuwjaarsborrel. Tijdens deze borrel komt oud profwielrenner Bram Tankink op humoristische wijze en met ontwapenende nuchterheid vertellen over het leven als profwielrenner in combinatie met alledaagse thema's. Daarnaast is er een hapje te eten en een drankje om te proosten op 2020!

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v