Voor wie is de beurs?

15-02-2019    09:13   |    Goedemorgen

De beursvloer is tijdens de 16e editie van HortiContact in Gorinchem gevuld met uiteenlopende beursstands. Vanuit allerlei segmenten in de glastuinbouw zijn er exposanten aanwezig.

HortiContact trekt internationaal publiek. De beurs kan elke editie bezoekers verwelkomen uit meer dan 40 landen! Bezoekers van HortiContact zijn professionals uit de tuinbouwbranche die zich voornamelijk met glastuinbouw bezig houden, zoals glasgroenteteelt, snijbloementeelt, potplantenteelt en fruitteelt. De voornaamste reden voor bezoekers om naar HortiContact te gaan is om kennis te vergaren en te netwerken. 

Branches exposanten
Tijdens de komende editie van HortiContact nemen weer diverse fabrikanten, importeurs, leveranciers, groot- en tussenhandelaren deel als exposant. Bekende namen, die al jaren op de beurs staan, maar ook nieuwe namen. Ze vertegenwoordigen de uiteenlopende segmenten uit de glastuinbouw; van veredeling/vermeerdering tot kasinrichting en -klimaat en van gewasbescherming tot techniek, energie en water. De meeste exposanten nemen deel aan de vakbeurs om te netwerken, de merk- en/of naamsbekendheid te vergroten of leads te genereren. Uiteraard zijn de drie beursdagen ook een perfecte manier om nieuwe kennis te vergaren of te delen met anderen.
Kijk voor de gehele deelnemerslijst en plattegrond op de beurswebsite www.horticontact.nl!  


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Terugkijken: Webinar water

Vorige week vond het webinar Water van Glastuinbouw Nederland plaats. Het webinar stond in het teken van het...

Hortimat op Paprika

ACTUEEL HORTI THEMA - Hortimat Flamingo Van der Meer levert gereviseerde tuinbouwmachines. Ook verpak- en...