Bercomex en Schouten met nieuwe oplossingen op SMTB

Bercomex en Schouten met nieuwe oplossingen op SMTB

Van 7 tot en met 9 januari staan Schouten Agri Sorting Solutions en Bercomex Flower Processing Solutions gezamenlijk op de SMTB 2020 in Vijfhuizen. Bezoekers kunnen daar meer te weten komen over de nieuwste oplossingen van beide bedrijven op het gebied van bloemen- en bollenverwerking, zoals de Hybride Ontboller van Bercomex.

De nieuwste ontboller van Bercomex, de Hybride Ontboller, is nu nog verder verbeterd. Het nieuwe richtmechanisme zorgt voor de best mogelijke snijpositie. Door zowel verticaal als horizontaal transport bereikt u maximale steellengte met minimale steelbreuk. En dit alles op een hoge verwerkingscapaciteit.

"Ontdek de unieke voordelen van het Schouten besturingsplatform. Hiermee stuurt u uw bloembollenverwerking centraal aan, met de mogelijkheid om instellingen zoals productsoort en maatsortering op te slaan. Krijg inzicht in de voorraden en behaal een beter rendement. Daarnaast is het mogelijk om van afstand te ondersteunen door middel van Remote Service", aldus beide bedrijven.

Furora Compact
Een ander product dat te zien is, is de Furora Compact. "Van tulp tot uniforme bos. Snel en vooral een nauwkeurige verwerking. Met de Furora Compact verwerkt u uw tulpen volledig automatisch. Van beoordelen, selecteren tot aan sorteren.  Door de röntgentechniek wordt de bloem tot in het kleinste detail beoordeelt. Met als resultaat een ongeëvenaarde boskwaliteit."

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v