Beekenkamp introduceert 'schattige' begonia

Beekenkamp introduceert 'schattige' begonia

De nieuwe Dreams begonia van Beekenkamp Plants Ornamentals is schattig, krachtig en valt op door haar prachtige, vrolijke verschijning. Daarmee heeft deze plant dezelfde eigenschappen als Rhodee, de kleindochter van An Beekenkamp. Niet voor niks is deze nieuwe plant naar Rhodee vernoemd.

Als veredelaar zijn wij altijd op zoek naar iets beters, iets nieuws, wat een voordeel is voor de gehele keten. Met trots kunnen we vertellen dat we wederom een prachtplant hebben ontwikkeld, aldus Marc Driessen, directeur Beekenkamp Plants Ornamentals. Nog trotser zijn we op haar naam: "Rhodee", vernoemd naar de tweede kleindochter van An Beekenkamp. Een perfecte uitbreiding voor onze Dreams collectie, vervolgt hij".

"Ik was blij verrast toen de marketing afdeling mij kwam vertellen dat zij een prachtige, sterke plant gingen lanceren en dat zij haar graag naar mijn tweede kleindochter "Rhodee" wilde vernoemen. Voor de zekerheid heb ik overleg gehad met mijn dochter, maar zij was minstens zo blij en trots als ik met dit prachtige geboorte bericht. De plant staat al een aantal weken te schitteren bij mij in de tuin en bij mijn dochter op tafel " aldus An Beekenkamp.

De diep roze kleur van deze dubbelbloemige begonia komt extra goed uit de verf door het contrast met het donkergroene blad. De bloemen lijken roze roosjes en door de ronde vorm en de compacte groei is deze plant ook geschikt voor kleine potmaten. Rhodee geeft met haar prachtige kleur en sterke karakter iedere woonkamer, tuin of patio een kleurrijke boost! Het kan zijn dat u "Rhodee", toen nog bekend als BEEL4100, vorig jaar in onze showtuin heeft gezien als test. De houdbaarheid is daar getest en is beoordeeld met een 4.8 van de 5 punten!

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v