Top 2020 Tuinbouw: doe samen met jouw klanten mee!

20-11-2020    09:56   |    Goedemorgen

In december staat Paprika Tasty Radio in het teken van de Top 2020 Tuinbouw. Maar liefst 336 uur lang luister je naar de favoriete muziek van teeltbedrijven. Nieuwsgierig hoe je kunt meedoen? Lees snel verder...

Om die 336 uur radio te vullen, bieden wij toeleveranciers en dienstverleners in de glastuinbouw de mogelijkheid om elk 3 kwekerijen uit te nodigen om een top 10 samen te stellen. Deze 3 teeltbedrijven worden vervolgens ontvangen in de radiostudio van Paprika waar zij hun keuzes kunnen toelichten en waar wij hun favoriete nummers natuurlijk ook gaan draaien. Elke kwekerij kan iemand afvaardigen om naar de studio te komen, maar we kunnen natuurlijk ook bellen met collega's, zodat zij telefonisch hun eigen gekozen nummer kunnen aankondigen.

En daar mag jij als toeleverancier of dienstverlener natuurlijk ook bij aanwezig zijn. Je hebt deze bedrijven immers zelf uitgenodigd. Kortom, het wordt jullie eigen muziekuur! En natuurlijk besteden we ook in de dagelijkse nieuwsbrief van Goedemorgen aandacht aan jullie radio-uur met een aankondiging en een leuke foto vanuit de studio!.

Dus, ben je toeleverancier of dienstverlener en wil je ook 3 klanten uitnodigen om samen aan dit bijzondere tuinbouw radio-event deel te nemen? Neem dan snel contact op met Jolanda Bredewoud (jolanda@spam-protecthollandhortimedia.nl) en informeer naar de aantrekkelijke voorwaarden. Dan sluiten we dit bizarre jaar met elkaar af door het mooie ‘Power to Food & Flower’-gevoel door je speakers te laten galmen. Er is slechts ruimte voor 20 deelnemende toeleveranciers die elk 3 teeltbedrijven mogen uitnodigen, dus vol is vol!


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws