12-13 uur: speciale KAS Live! volledig in teken van biobased

12-13 uur: speciale KAS Live! volledig in teken van biobased

Om 12.00 uur is het weer tijd voor KAS Live!, het wekelijkse radioprogramma van KAS Magazine op Paprika Tasty Radio. Dit keer kun je luisteren naar een speciale uitzending die volledig in het teken staat van biobased. Te gast in de studio: Willem Kemmers.

De tuinbouw heeft een mooie toekomst in een circulaire samenleving als we een mind-shift gaan maken van het telen van één product naar het maken van hoofd- en bijproducten, meent Willem Kemmers, projectleider Circulair Biobased Greenport West-Holland. In de uitzending vertelt hij onder andere wat biobased precies is, hoe het zich verhoudt tot circulaire economie en wat Greenport West-Holland op het gebied van circulair biobased doet. Ook laat hij weten wat telers zelf kunnen doen.

In de uitzending wordt verder gebeld met Jeroen Straver van gemeente Westland. Hij is tevens beleidsmedewerker bij Greenport West-Holland. Ook Pieter Boekestijn van Westland Peppers is telefonisch in de uitzending. Hij is een van de initiatiefnemers van Theelers.

De speciale thema-uitzending van KAS Live! is vandaag te horen van 12.00 - 13.00 uur via www.paprikatastyradio.nl of via de gratis apps die je daar kunt downloaden. Later is de uitzending ook terug te luisteren via goedemorgen.podbean.com.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v